17. april 2024
Nyheter

Setter opp Alchemy i Hurum

Last Updated on: 28th april 2017, 05:33 pm

Med velkjente Eirikur Hauksson i besetningen blir det engelsk rockemusikal i Hurum i mai 2017. Rockemusikalen «Alchemy» skal for første gang framføres i Norge.

[dropcap]D[/dropcap]et er den engelske proglegenden Clive Nolan, kjent fra blant annet bandene Pendragon, Arena og Shadowland, som har skrevet musikalen, som blant annet har blitt framført i Londons West End.

Nolan skal selv synge hovedrollen i oppsetningen i Norge, flankert av Eirikur Hauksson (kjent fra blant annet Artch, Just 4 Fun og Magic Pie) samt lokale krefter fra Buskerud, Østfold og Oslo.

Det lokale bandet The Windmill skal stå for musikken flankert av orkester og kor. Det er bandets Morten L. Clason som er ildsjel og initiativtaker til prosjektet.

Musikalen settes opp i Hurum, på Mysen fort og en egen konsert i Halden fengsel, siden snekkerverkstedet der skal stå for kulissene til oppsetningen. Prosjektet har også støtte fra Hurum og Eidsberg kommuner.

Clive Nolan kommer selv til Norge i oktober i år for å holde tre konserter sammen med musikalske gjester. Konsertene finner sted på Sætre i Hurum, i Oslo og på Mysen med smakebiter både fra rockemusikalen og hans andre prosjekter.

I Storbritannia driver Nolan sitt eget Caamora Theatre Company, som nå har fått en norsk avlegger, Caamora Norway.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Legg igjen en kommentar