28. november 2023
Nyheter

Airbag-gitarist med nytt soloalbum i mai

Last Updated on: 1st mai 2017, 03:05 pm

Bjørn Riis, gitarist i Airbag, slipper sitt andre soloalbum 19. mai. Skiva har fått tittelen Forever comes to an end.

[dropcap]S[/dropcap]om debuten i 2014 (Lullabies in a car crash) er også oppfølgeren gitt ut på Karisma Records. Debuten fikk en meget god mottakelse, så det er vel lov å si at oppfølgeren imøtesess med en viss interesse.

Mens Riis for det meste gjorde alt selv på debuten, har han fått med seg et par kompiser fra Airbag samt Oak og vokalisten Sichelle Mcmeo Aksum på denne utgivelsen. Hun er vel mer kjent for listetopperen «Fuck deg» for snart ti år siden og et par opptredener i de norske Melodi Grand Prix-finalene enn progrelatert musikk, men hun bidrar med stemmen på denne produksjonen.

Vi har blitt overrasket over slike uventede konstellasjoner før, så det skulle ikke forundre oss om det går bra denne gangen også…

Forever Comes to an End kommer i både CD, vinyl og digitalt format.

En smakebit kan høres her:

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Legg igjen en kommentar