28. november 2023
Nyheter

Nytt album fra Gentle Knife snart klart

Last Updated on: 29th april 2017, 02:48 pm

Progkollektivet Gentle Knife er snart klar med sitt andre album etter å ha fått meget god respons på debuten. Bandet står på scenen når We Låve Rock i Holmsbu går av stabelen i mai, og har også flere andre opptredener på beddingen.

[dropcap]C[/dropcap]lock Unwound er tittelen på det andre albumet. Utgivelsesdato er ennå ikke satt. Innspillingen av albumet ble sluttført i slutten av mars og miksingen er gjort i Berlin.

Gentle Knife hadde en svært vellykket opptreden på Kolben kulturhus i Kolbotn tidligere i år, sammen med Trettioåriga Kriget, og skal også spille på We Låve Rock i mai. Deretter blir bandet å høre på Progtober, samt på progfestivalen i Haugesund i november.

Men i forbindelse med utgivelsen av andrealbumet skal det nok samles sammen til nok en konsert eller to.

På sin Facebookside la Gentle Knife nylig ut coveret til sitt nye album. Motivet er laget av progkollektivets egen multikunstner Brian M. Talgo.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Legg igjen en kommentar