9. desember 2023
Nyheter

Ny samleboks fra Magic Pie

Last Updated on: 29th april 2017, 12:25 am

For de av dere som er fans av Magic Pie slipper plateselskapet deres i disse dager en helt ny boks bestående av vinylutgivelser fra de fire utgivelsene bandet har med seg. Boksen kommer i kun 100 eksemplarer.

[dropcap]M[/dropcap]ossebandet Magic Pie er et av de mest populære bandene vi har innen progsjangeren i Norge, ikke minst fordi de også er et helt formidabelt liveband som leverer varene også fra scenen. I 2015 signerte de for Karisma, som ga ut deres fjerde skive samme år, King for a day.

Nå lanserer bandet en meget eksklusiv boks med de fire albumene Motions of Desire, Circus of life, The Suffering Joy og King for a day i vinylutgave. I tillegg kommer en slipmat til platespilleren med bandlogo, en demo-CD med Illusion & Reality (fra Motions of Desire), et signert bilde av bandet og et eget ark med en personlig hilsen til akkurat DEG fra bandet.

Det hele kommer i en håndlaget samleboks av tre!

Prisen for herligheten er 120 Euro – altså ca. 1,.120 kroner. Har du siste skive i vinyl allerede kan du bestille en utgave med bare tre skiver, og slipper unna med 100 euro, drøye 930 kroner.

Magic Pie er aktuelle med et par konserter i nærområdet i mai – både i Moss og i Fredrikstad, og skal i sommer også til Bergen for å spille på Bergen Progfest. Se disse konsertene og noen flere i vår Konsertguide.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Legg igjen en kommentar