9. desember 2023
Nyheter

Marillion-boks kommer til sommeren

Last Updated on: 30th april 2017, 01:49 am

Steven Wilson har begått nok en 5.1 surround miks, og denne gangen er det Marillions album “Misplaced Childhood” som har fått æren. I den forbindelse kommer det en boks med 4 CDer i juli.

[dropcap]B[/dropcap]oksen har fått navnet “Misplaced Childhood DeLuxe Edition” og kommer både som fire CDer, fire LPer og i Blu-Ray.

CD-boksen inneholder en ny remastret utgave av albumet (ikke den fra 1998), en 5.1 sorround remix av Steven Wilson og hittil uutgitte liveopptak fra en konsert i Utrecht i Nederland i 1985 (med unntak av låta “Chelsea Monday” som tidligere har vært utgitt som B-siden av singelen “Heart Of Lothian”), samt demoer, alternative mikser og “rarities”.

LP-boksen inneholder den remastrete utgaven av albumet på 180 grams vinyl, samt Utrecht-konserten der Marillion spiller hele albumet i sin helhet pluss flere av sine andre tidlige klassikere.

Blu-Rayen inneholder i tillegg en dokumentar om innspillingen av albumet samt promovideoer fra singlene “Lavender”, “Kayleigh”, “Lady Nina” og “Heart Of Lothian.”

Selvsagt kommer boksene med et skikkelig tjukt hefte med alle detaljer og bilder man kan drømme om…

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.