9. desember 2023
Nyheter

Johan Hallgren tilbake i Pain of Salvation

Få måneder etter utgivelsen av albumet  “In the Passing Light of Day”, melder Pain Of Salvation at Ragnar Zolberg forlater bandet. Inn kommer eks-medlem Johan Hallgren.

Det opplyste gruppa på sin Facebook-side i går. Zolberg fikk dermed to studioalbum som fullt medlem i bandet, og Hallgren, som sluttet i bandet i 2011, kommer tilbake.

På Facebook oppgir Daniel Gyldenlöw at årsaken til at islendingen Zolberg forsvinner er at “det ble klart at hans rette plass ikke var i dette bandet”. Zolberg på sin side hevder at det var Gyldenlöws lederstil som skapte problemene, og legger ikke fingra imellom på sin egen Facebookside.

For sommeren har Pain of Salvation foreløpig bare booket tre opptredener, alle i Frankrike i juni.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.