17. april 2024
Nyheter

Acrobasis rører på seg igjen

Last Updated on: 3rd mai 2017, 04:53 pm

Acrobasis fikk mye god kritikk for sitt debutalbum “A Song From Beneath The Tide” som kom ut i januar i fjor. Siden har det vært stille fra bandet. Men nå søker de etter ny bassist på Facebook, og akter å satse igjen.

Acrobasis ble etablert av venner som gikk på musikklinja på Ski Videregående skole og hadde sine første øvinger i november 2012.

Året etterpå fikk ungdommene en god del oppmerksomhet da de gjorde en hederlig innsats i musikkonkurransen Bandwagon, der de vant regionsfinalen for Stor-Oslo og kom til finalen i Namsos (som det året ble vunnet av bandet Fathers Finest).

Debutalbumet (kun utgitt digitalt) kom altså i januar i fjor, og deretter tok bandet en pause.

På Facebook-gruppa “Musiker søker musiker” søkte bandet nylig etter ny bassist ettersom nåværende flytter på grunn av videre studier.

“Vi har klare ambisjoner om å arbeide effektivt og målrettet”, skriver keyboardist Martin Pettersen i innlegget.

Hør bandet på Spotify her:

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.