3. desember 2023
Nyheter

Gentle Knife med smakebiter fra nytt album

Last Updated on: 2nd mai 2017, 07:27 pm

På dagen to år etter det meget godt mottatte debutalbumet til Gentle Knife, legger progkollektivet ut smakebiter fra oppfølgeren på sin Soundcloud-konto.

Det nye albumet, som vi omtalte i helgen, har ikke fått en utgivelsesdato ennå, men albumet har fått navnet “Clock Unwound”. Tirsdag kveld slapp bandet en liten teaser på sine Facebook-sider der de gir smakebiter på låtmaterialet til oppfølgeren.

For den som overvar Gentle Knifes konsert i Kolbotn tidligere i år, sammen med svenske Trettioåriga Kriget, så vil noen av låtene allerede være kjent.

For de av dere som ennå ikke har opplevd dette bandet live, kjenn deres besøkelsestid og kjøp billetter til We Låve Rock på Holmsbu i mai, der Gentle Knife er ett av bandene som opptrer.

Smakebitene fra “Clock Unwound” kan du høre her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.