Prognytt

Utvidet smakebit fra Gentle Knifes nye album

Per-Helge Berg 6. mai 2017 Nyheter

Ja, vi vet at vi har skrevet mye om Gentle Knife den siste uka, men det må innrømmes at bandet er flinke til å hausse opp interessen rundt sitt andre album, og samtidig er de da rasende dyktige på det de gjør! I går la de ut en ny smakebit på YouTube.

Mens den første smakebiten fra progkollektivet var en litt over ett minutts lang lydsnutt på Soundcloud, har de nå slått til med en 18 minutter lang videosnutt på YouTube, flankert med nydelige illustrasjoner fra bandets egen multikunstner, Brian M. Talgo.

Man får jo et litt bedre inntrykk av hva platen byr på når man får høre mer enn noen sekunder av hver låt, og det må jo innrømmes at smakebiten på YouTube er særdeles spennende å høre på. Vi har en mistanke om at også andrealbumet til Gentle Knife vil få en meget god mottagelse. Offisiell releasedato er ennå ikke satt.

Lytt – og ikke minst se – selv!

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.