9. desember 2023
Nyheter

Nytt album fra Steven Wilson i august

Last Updated on: 8th mai 2017, 11:55 am

Steven Wilsons femte album har nå fått offisiell releasedato satt til 18. august. Albumet vil hete “To The Bone”.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet blir samtidig hans debut på ny label, Caroline International (som igjen tilhører Universal), etter at han skrev kontrakt med dem i april.

Forrige utgivelse fra Steven Wilson var suksessen “Hand.Cannot.Erase”. Den nye skiva inneholder elleve spor, og Wilson har de siste månedene jevnlig sluppet små snutter av låtene under innspilling på sin hjemmeside.

På tittelsporet har han blant annet med munnspilleren Mark Feltham, kjent blant annet for sin deltagelse på Talk Talk’s “Colour of Spring” og “Spirit of Eden”, samt The The’s “Mind Bomb”. Du kan høre noe av dette på videosnutten under.

Ifølge Wilson selv vil det nye albumet være en slags hyllest til “pop-proggen” som dominerte i hans yngre dager. Her nevner han eksempler som Peter Gabriels “So” og allerede nevnte Talk Talks “Colour of Spring”, samt Tears For Fears “Seeds Of Love” (grøss og gru!).

Hvordan resultatet til slutt blir får vi vente enda noen måneder på…

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.