3. desember 2023
Nyheter

Porcupine Tree mellom to permer

Last Updated on: 9th mai 2017, 01:41 pm

Forfatter Rich Wilson, som blant annet har skrevet den offisielle biografien om Dream Theater, skal nå skrive en bok om Porcupine Tree.

[dropcap]B[/dropcap]oken skal få tittelen “Time Flies: The Story Of Porcupine Tree”, melder forlaget Rocket 88.

Boken skal ifølge forlaget gå grundig gjennom bandets 17-årige historie basert på intervjuer med tidligere bandmedlemmer, venner av bandet og andre som har vært involvert i bandet på en eller annen måte. Til forskjell fra boken om Dream Theater vil imidlertid ikke denne boken være en autorisert biografi.

Det er ukjent om Steven Wilson selv deltar, men sannsynligvis gjør han det ikke, ettersom boken ikke er en offisiell biografi.

Utgivelsen er beregnet til slutten av året, og de som forhåndsbestiller boken vil få navnet sitt i boken samt få den til redusert pris.

Boken vil komme i to versjoner, en innbundet bok på 300 sider med fire forskjellige covere, samt en “Signature Edition” som kommer i en gaveeske signert og nummerert av Rich Wilson selv. Denne utgaven vil også inkludere tre tidligere uutgitte bandbilder, ifølge forlaget.

Forfatteren Rich Wilson er en engelsk musikkjournalist som blant annet har skrevet for Classic Rock, Prog, Metal Hammer og Record Collector.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.