3. desember 2023
Nyheter

When Mary kommer med andreskiva i oktober

Last Updated on: 10th mai 2017, 10:51 am

When Mary bekreftet sent tirsdag kveld den offisielle utgivelsesdatoen for sitt nye album. Oppfølgeralbumet til 2013-debuten kommer 16. oktober.

[dropcap]T[/dropcap]rioen When Mary kommer med sitt andre album, “Tainted”, til høsten. Nærmere bestemt 16. oktober.

To dager før har bandet slippfest i Asker Kulturhus med inviterte musikalske gjester.

When Mary består av vokalist Trude Eidtang, gitarist Christian Paulsen og keyboardist Vidar Uthaug. Debutalbumet 7summers7winters fra 2013 var et fantastisk album, men på den nye skiva skal trioen være mørkere og mer elektronisk enn debuten.

Ifølge bandets hjemmeside er “Tainted” inspirert av den klassiske fortellingen om Faust, mannen som ville ha alt, men mistet seg selv. Skiva er bygget opp som en klassisk sangsyklus med Franz Schuberts ”Gretchen am Spinnrade” som omdreiningspunkt.

Det høres unektelig spennende ut!

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.