17. april 2024
Nyheter

We Låve Rock 2017 – bandpresentasjon #1

Last Updated on: 13th mai 2017, 01:40 am

Neste helg er det duket for den femte utgaven av We Låve Rock på Holmsbu i Hurum. Og det er litt av en line-up arrangørene kan tilby denne gangen. Fram mot festivalen vil vi presentere de artistene som skal opptre.

[dropcap]D[/dropcap]e fleste er vel kjent fra før uansett, men det er noen spennende bookinger dette året.

Vi begynner med Trondheims-bandet Adventure, som har spilt på festivalen én gang før, i 2014, samme år som deres tredje album kom ut.

Adventure er et progressivt/symfonisk/klassisk hardrock band fra Trondheim som startet på slutten av 1990-tallet. Bandet ble startet som et studioprosjekt av keyboardist Odd-Roar Bakken og gitarist Terje Flessen i 1996. Etterhvert utviklet det seg til et fullverdig band.

Det første og selvtitulerte albumet kom i 2000. Så fulgte de opp med «Beacon of Light» kom ut i 2009 på svenske Progress Records. Det tredje albumet, «Caught In The Web» ble gitt ut i juni 2014, også det på Progress Records.

Alle platene til Adventure har fått gode kritikker både i norsk og utenlandsk musikkpresse.

I 2017 består bandet, foruten Bakken og Flessen, av Terje Craig på vokal og bass, Elen Cath Hopen på keyboards og vokal, Alf Helge Lund på trommer og Kjell Myran på vokal.

Bandet jobber nå med sitt fjerde album med tanke på utgivelse i løpet av året. Tidligere i år kom EP’en «Refugees» på skikkelig klassisk ti-tommers vinyl. Tittellåta er bandets kommentar til flyktningesituasjonen.

Billetter til We Låve Rock bestilles her!

Adventure på We Låve Rock i 2014.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.