9. desember 2023
Nyheter

We Låve Rock 2017 – bandpresentasjon #2

Last Updated on: 18th mai 2017, 11:38 pm

Det er greit at scenen på låven på Holm gård er romslig, for når progkollektivet Gentle Knife entrer scenen på We Låve Rock blir det trangt!

[dropcap]F[/dropcap]aktisk husker jeg i farten ikke om det er 10 eller 11 som er det korrekte antall medlemmer i gruppa (tosifra er det uansett), men folksomt blir det i alle fall!

Og siden jeg har hørt disse live tidligere, kan jeg i alle fall borge for live-kvaliteten til dette bandet. I tillegg har de også en overraskelse på lur for de fornuftige som allerede har kjøpt billett eller har tenkt seg til We Låve Rock: Selv om bandets andre album ikke kommer ut offisielt før tre uker etter opptredenen på We Låve Rock – 15. juni for å være nøyaktig – så har de med seg CDen på låven slik at “låvefolket” kan skaffe seg albumet før alle andre! Bare et lite tips der!

Gentle Knife spiller episk symfonisk rock uten at det blir for mye av det gode, lydbildet er temmelig kompakt, men detaljrikt. Og med fløytist og saksofonister, masse keyboards, to gitarister samt både trompetist og ekstra gitar ved anledning, samt bandets egen multikunstner som bidrar med samples og lyddesign (og i tillegg er festivalkunstner i år), så er det duket for feststemning på låven!

Billetter til We Låve Rock bestilles her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.