6. desember 2023
Nyheter

Marillion erstatter Kansas på Lorelei

Last Updated on: 25th mai 2017, 09:19 pm

For noen få dager siden skrev vi at Kansas har avlyst sine konserter i Europa denne sommeren, angivelig av terrorfrykt. Bandet skulle være en av headlinerne på Night Of The Prog-festivalen i Lorelei i juli. Nå er allerede erstatteren klar.

[dropcap]N[/dropcap]å opplyser Night Of The Prog  på sine hjemmesider de allerede har funnet en erstatter, og at det er Marillion som vil overta den ledige plassen.

Det er bare drøye ni uker til festivalen går av stabelen, og norske Seven Impale er en av bandene som skal delta.

Blant de øvrige headlinerne på festivalen er Mike Portnoys Shattered Fortess og en Yes-utgave med Jon Anderson, Trevor Rabin og Rick Wakeman.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.