5. desember 2023
Nyheter

We Låve Rock 2017 – bandpresentasjon #4

Last Updated on: 18th mai 2017, 11:35 pm

Fjerde artistpresentasjon ut i forkant av We Låve Rock-festivalen på Holm gård i Holmsbu lørdag, er det ferske bandet Infringement, som gjør sin debut på festivalen. Og som, hvis vi har forstått det riktig, er første band ut på hovedprogrammet.

[dropcap]I[/dropcap]nfringement ble sjøsatt en kald novemberkveld, det herrens år 2015, da Stig Andrè Clason (gitar), Kristoffer Utby (trommer) og Hans Andreas Brandal (vokal) møttes i en uoppgitt leilighet på et ubestemt sted i Oslo, over god whisky og kjærlighet for musikk.  Våren 2016 kom Espen Larsen (bass) med, og kursen ble staket ut mot et konseptalbum – “Transition” – som offisielt gis ut i dag, på selve nasjonaldagen.

Da passer det bra med en livedebut på lørdag!

Bandet slapp første forsmak på platen i oktober i fjor i form av singelen “Conception” og albumet ble anmeldt her i Prognytt i begynnelsen av måneden. Anmelderen var en smule ekstatisk og ga albumet 4,4 av 5 mulige stjerner. Dermed er forventningene til bandets livedebut også høye. Men Clasons bakgrunn som gitarist fra The Windmill burde borge for et godt sett fra debutantene, særlig siden resten av bandet også holder en høy standard.

Infringement spiller klassisk rock som ligger litt mellom neoprog og symfonisk rock. Clasons melodiøse solospill fra The Windmill kjennetegner også hans spillestil i Infringement, som også har en ganske så funky og groovy rytmeseksjon å skryte av. Så dette kan bli moro!

Bestill billetter til We Låve Rock her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.