28. november 2023
Nyheter

Godt billettsalg for «Alchemy» i Hurum

Last Updated on: 18th mai 2017, 02:33 am

Billettsalget til den første forestillingen av rockemusikalen «Alchemy» i Hurum har gått veldig bra, og nærmer seg utsolgt.

[dropcap]D[/dropcap]et var i alle fall status onsdag kveld da arrangøren, Caamora Norway, meldte om kun 11 billetter igjen til åpningsforestillingen på Sætre i Hurum på søndag.

Rockeoperaen settes også opp på Kolbotn og på Høytorp fort på Mysen, henholdsvis tirsdag 23.  og lørdag 27. mai. Det er ennå muligheter til å skaffe seg billetter til disse.

Samtidig er forhåndssalget av billetter til We Låve Rock i låven på Holm Gård på lørdag nå avsluttet. Nå er det kun mulig å få kjøpt billletter i døra, noe vi håper mange benytter anledningen til. Som vanlig blir det oppvarming med lokale band fra Folkestad Rockeverksted. Tropp opp og støtt de unge talentene.

Clive Nolan selv er allerede i landet for å gjennomgå de siste øvingene før premieren på «Alchemy». På selveste 17. mai var han tilstede på Mysen, og tvitret et bilde av ham og en som allerede har kjøpt billett til forestillingen neste lørdag, nemlig ordføreren!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.