28. november 2023
Nyheter

We Låve Rock 2017 – bandpresentasjon #5

Last Updated on: 18th mai 2017, 11:37 pm

Det må vel kalles for litt av et kupp at en liten festival som We Låve Rock, som mønstrer rundt et par hundre publikummere hvert år, har fått en størrelse som selveste Clive Nolan på plakaten.

[dropcap]D[/dropcap]et er en lang historie, som vi har vært inne på tidligere, så vi skal ikke dra den nok en gang. Bare raskt konstatere at det er interessen for Clive Nolans rockemusikaler som igjen har ført til den norske oppsetningen av «Alchemy», som også har satt Clive Nolan og Gemma Ashley på plakaten på selve festivalen.

Nolan trenger selvsagt ingen indtroduksjon for progfolket, det er nok å nevne band som Arena og Pendragon, samt Shadowland, Strangers On A Train, Casino osv. Gemma Ashley har vært Nolans «leading lady» i flere av hans rockemusikaler.

Både i «Alchemy» og i den første,  «She», har hun vært med. Hun er også tiltenkt hovedrollen i den tredje musikalen, «King’s Ransom», som får premiere i Storbritannia i september.

Det høres nesten stygt å si det, men mellom alle de mer rockete bandene på festivalen vil duoen nærmest ha status som et slags pauseinnslag når de framfører et akustisk show med Nolan bak pianoet syngende sammen med Ashley.

De vil framføre flere smalebiter fra hans musikaler, men også fra at hans lange karriere innen rocken. Så her kan det fort bli mulighet til å høre velkjente favoritter fra hans bandprosjekter framført i en nedstrippet form.

Kanskje kan det også gi mersmak hos dem som ennå ikke har løst billett til «Alchemy»-forestillingene?

Alle fotos: Malcolm Bernhard. Retusjering bilde av Clive Nolan: Kristine Clason. Bilder brukt med tillatelse fra Caamora Norway.
Bestill billetter til We Låve Rock her!   – – –  Bestill billetter til Alchemy her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.