3. desember 2023
Nyheter

Spiller helt nytt Nolan-stykke

Last Updated on: 23rd mai 2017, 11:38 am

Som en forsmak før selve rockemusikalen “Alchemy” startet opp på Hurum søndag, framførte fløytistene Astraea Antal (fra Gentle Knife) og Morten L. Clason (fra The Windmill) et eget stykke komponert av Clive Nolan spesielt for dem – en duett for to fløyter.

[dropcap]I[/dropcap] stykket “Two flutes” møter progrock musikal, improvasjon møter note, som det heter i beskrivelsen fra Caamora Norway. Stykket ble framført for første gang på den utsolgte forestillingen på Sætre søndag, og det er meningen at stykket også skal spilles i Kolben i Kolbotn tirsdag kveld, og på Høytorp fort i Mysen lørdag 27. mai.

Ryktet sier at det ble skrevet til de to etter at de tullefektet med fløyter under en fotoseanse under øvingene til “Alchemy” på en gård i Norefjell i januar. Man er vel aldri trygg rundt fløytister, de er impulsive typer og alt kan skje… 🙂

I forbindelse med fremførelsen på Mysen skal Clasons datter Elise Clason danse. Hun har også tidligere hatt to danseforestillinger på festivalen We Låve Rock og er en svært dyktig og talentfull danser.

Forestillingen på Sætre søndag er allerede utsolgt, mens det er billetter igjen til forestillingene i Kolbotn i kveld og på utendørsscenen på Høytorp fort i Mysen lørdag 27. april.

Vår anmeldelse av premieren kan du lese her – og deretter er det bare å kjøpe billetter!

Foto: ©Malcolm Bernhard – Bernhard Foto   Retusjering: Kristine Clason. Gjengitt med tillatelse fra Caamora Norway.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.