5. desember 2023
Nyheter

Siste sjanse til å få med seg “Alchemy”

Last Updated on: 25th mai 2017, 05:56 pm

Lørdag spilles siste forestilling av Clive Nolans rockemusikal “Alchemy”. Det hele foregår på Høytorp fort på Mysen, og det er en utekonsert. Og The Windmill varmer opp!

To av de beste grunnene til å få med seg “Alchemy”: Solistene Elisabeth Syrdahl Ellingsen og Harriet Müller-Tyl.

Det er meldt sol og 22 grader, så dette kan bli en stor opplevelse for de frammøtte.

Tilbakemeldingene fra de som har vært på de to forestillingene på Sætre i Hurum (utsolgt) og på Kolben kulturhus på Kolbotn, har vært kun positive såvidt vi har registrert. Selv var vi meget begeistret for premieren på Sætre.

På Facebook kan vi blant annet lese følgende kommentarer fra fornøyde publikummere:

De av dere som lurer på om dere skal gå. IKKE noe å lure på, bare å bestille billetter og komme seg av sted. HERLIG var det.

Takk til arrangører og medvirkende musikere, kor og ikke minst alle solistene – solid stykke arbeid!

Topp prestasjoner over hele linja! Veldig bra solister.

Fantastisk kveld. Fantastisk show!

Å se forestillingen under åpen himmel i sommervær fortoner seg så fristende at Prognytts utsendte dukker opp også på Mysen! Settingen på et gammel fort er også ideell for en forestilling som dette. Så det må bare oppleves!

Samtidig er jo resultatet av de tre oppsettingene i år en viktig pekepinn for om Caamora Norway vil sette opp flere av musikalene til den britiske komponisten. En suksess for “Alchemy” vil være veldig viktig med tanke på eventuelle kommende oppsetninger, skulle vi tro. Og det virker ikke som opprettelsen at Caamora Norway er gjort ene og alene for denne ene utgaven av Nolans rockeoperaer.

Så slutt opp om denne siste forestillingen også, som tidligere skrevet kan en progrocker også ha godt utbytte av en forestilling som dette. Og en gulrot kan jo arrangørene friste med også denne gangen: Som oppvarming spiller The Windmill! Dermed får man både prog og rockemusikal i samme pakke. Kan det bli bedre?

Billetter fås kjøpt her.

Fotos: ©Malcolm Bernhard – Bernhard Foto   Retusjering: Kristine Clason. Gjengitt med tillatelse fra Caamora Norway.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.