9. desember 2023
KonsertNyheter

Come Taste The Band feirer 20 år

Last Updated on: 26th mai 2017, 01:31 pm

Det anerkjente tributebandet Come Taste The Band fra Telemark fyller 20 år i år. De slår på stortromma og får med seg Bernie Marsden fra Whitesnake og Doogie White fra Rainbow til jubileumskonsert.

[dropcap]B[/dropcap]andet ble startet helt tilbake i 1997 og har siden da turnert land og strand rundt som et Deep Purple-tributeband.

Oppkalt etter det tiende studioalbumet til Deep Purple fra 1975 har de klart å gjøre seg internasjonalt bemerket ved å samarbeide med både Glenn Hughes, Joe Lynn Turner og Graham Bonnet. Faktisk har de også gitt ut en singel med Joe Lynn Turner, og har en rekke studio- og konsertutgivelser bak seg.

Facebook opplyser nå bandet at de slår sine pjalter sammen med Marsden og White og skal framføre klassikere fra både Deep Purple, Whitesnake og Rainbow på sine jubileumskonserter.

Foreløpig er det satt av to datoer til denne begivenheten, 20. oktober på John Dee i Oslo, og 21. oktober på Parkbiografen i Skien.

Foruten de to stjernene består bandet av Vidar Heldal – vokal, Jo Henning Kåsin – gitar, Ståle Naas – bass/vokal, Svenne Jansson – keyboards og Birger Løfman – trommer.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.