6. desember 2023
KonsertNyheter

Vurderer å spille inn “King’s Ransom” på Mysen

Last Updated on: 27th mai 2017, 11:50 am

I dag blir rockemusikalen “Alchemy” spilt på utendørsscenen på Høytorp fort på Mysen. For tredje og siste gang etter suksessen i Sætre og Kolbotn. Høytorp fort har imponert Clive Nolan såpass mye at han nå vurderer å bruke stedet når hans nye rockemusikal, “King’s Ransom” skal spilles inn på DVD.

Foto: Malcolm Bernhard. Retusjering: Kristine Clason. Gjengitt med tillatelse fra Caamora Norway.

[dropcap]D[/dropcap]et opplyser Nolan til Smaalenenes Avis i en artikkel før dagens konsert på Høytorp fort.

-Vi tar små skritt mot filmen hele tiden. Dette er et perfekt sted å filme. Skulle vi filmet på et tilsvarende sted i London ville det blitt veldig dyrt, sier Nolan til avisen.

Deretter bekrefter han at det mest sannsynlig blir “King’s Ransom” – fortsettelsen på “Alchemy” – som vil bli spilt inn på Høytorp fort hvis det blir noe av planene. En logisk slutning da må jo være at mulighetene for at også denne musikalen blir satt opp i Norge er store…

Også de to musikalene “She” og “Alchemy” finnes allerede utgitt på DVD.

Nolan forteller også at det er første gang at noen av hans show blir framført utendørs, noe han beskriver som “spennende”.

Dagens forestilling blir også filmet, og i tillegg til sine egne profesjonelle filmfolk deltar elever fra ungdomsbedriften Deadline UB – en bedrift som består av elever fra andre klasse ved Medie- og kommunikasjonslinja på Mysen Videregående skole.

Som tidligere nevnt er kulissene snekret av fanger ved Halden fengsel og til riggingen på Høytorp fort har Caamora Norway fått hjelp av beboerene på asylmottaket Mysebu. De fikk som takk overvære generalprøven av rockemusikalen.

Yr melder om mellom 20 og 22 grader i dag, så det vil bli en fantastisk ramme rundt arrangementet på Høytorp fort,

Det er ennå ikke for sent å kjøpe billetter!

Høytorp fort er klar til å ta imot publikum! Foto: Kristine Clason

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.