17. april 2024
KonsertNyheter

Vel blåst av Caamora Norway på Mysen

Last Updated on: 28th mai 2017, 11:01 am

Også den tredje og siste framførelsen av rockemusikalen “Alchemy” ble en opplevelse for de frammøtte på Høytorp fort lørdag.

[dropcap]A[/dropcap]lt klaffet for arrangørene lørdag. Omgivelsene å Høytorp fort ga en perfekt ramme for den viktorianske eventyrfortellingen, og været, med sol og blå himmel kunne nesten ikke vært bedre! Med unntak fra en kraftig vind som til tider gjorde det litt surt.

Men slik blir det jo når man er på en forestilling utendørs, og litt vind er langt å foretrekke framfor pøsende regnvær!

The Windmill åpnet ballet med rundt 45 minutters vellyd med låter fra sine to album. Ifølge bandmedlemmene selv hadde de ikke øvd sammen siden februar – siden arbeidet med “Alchemy” har tatt all tid, men de gjorde ikke skam på seg selv når de først stod på scenen som band igjen!

Deretter var det to akter med “Alchemy” – som ble mottatt med samme entusiasme og glede fra publikummet på Mysen som på Sætre og Kolbotn.

Pølsene ble utsolgt og øltønnene gikk raskt tomme og ble skiftet ut i rekordtempo, og alle var enige om at det hadde vært en flott kveld!

Og fra scenekanten kunne arrangørene helt til slutt opplyse at de kommer tilbake i september neste år!

Hvilket bekrefter det Prognytt tidligere har vært inne på – at også Clive Nolans nye rockemusikal – “King’s Ransom” vil bli oppført i Norge.

Vel blåst alle som har deltatt i dette prosjektet – nå kan dere alle ta en vel fortjent sommerferie og vite at alt arbeidet dere har lagt ned blir satt pris på!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.