3. desember 2023
KonsertNyheter

Progkjeller på Maksitaksi

Last Updated on: 30th mai 2017, 08:15 pm

Konseptet Progkjeller har eksistert litt on-and-off i Oslo i flere år. Det har dreid seg om alt fra å lytte på gamle og nye progplater med DJ til små og intime konserter. De siste gangene er det den lille baren Maksitaksi i St. Olavs gate som har stått for konseptet. Og allerede onsdag inviterer de til “Blåsebås”.

[dropcap]P[/dropcap]å sin Facebookside kan de opplyse at to band entrer den lille scenen onsdag kveld. Det er det nyoppstartede bandet Aksel Westlund Trio som spiller riffbasert jazzrock med en dæsj impro i Scofield, Julian Lage og Ornette Colemans gate. Aksel Westlund er kjent fra blant annet One Finger Snap og Cuban Electrum Project. Med seg har han folk fra Fenix Foundation.

Magnus Murphy Joelsen og gruppa Take Your Egg and Bacon to Work Day! er kveldens andre band. De spiller både toner, rytmer og det som verre er. Et trommesett prøver å holde fire blåsere i tøylene, og det meste kan skje innenfor rimelighetens grenser, skriver Maxitaxi på sin arrangementsinvitasjon.

Det hele starter rundt kl. 20 og koster en femtilapp.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.