5. desember 2023
Nyheter

Clive Nolan: – For et eventyr!

Last Updated on: 31st mai 2017, 05:33 pm

Som vel de fleste av våre lesere har fått med seg, så var rockemusikalen “Alchemy” – skrevet av prognestor Clive Nolan – en suksess i den norske oppsetningen. Både forestillingene på Sætre, i Kolbotn og avslutningsforestillingen på Høytorp fort på Mysen var en serie med innertiere. Og nå har Nolan selv gjort seg sine refleksjoner.

Foto: Malcolm Bernhard. Retusjering: Kristine Clason. Brukt med tillatelse fra Caamora Norway.

[dropcap]V[/dropcap]el tilbake i Storbritannia har Nolan lagt ut en offentlig melding på sin Facebook-side der han ikke legger skjul på hva han mener om det norske “eventyret” som han selv beskriver det som. Fra en beskjeden, (men musikalsk kravstor) mann som Nolan er på det private plan (ifølge de som har møtt ham) så legger han likevel ingenting imellom når han beskriver jobbingen med den norske oppsetningen og Caamora Norways aktører i alle lag av produksjonen.

…this was indeed quite an adventure, culminating to some wonderful performances of ‘Alchemy’!

Nolan takker ikke minst proggeneral og primus motor Morten L. Clason for å ha “forstyrret frokosten min 6. september 2015”. Deretter takker han selvsagt alle andre, spesielt ledelsen i Caamora Norway med Ingard Diskerud og Are Høidal. Nolan understreker også at han bruker ordet “vi” når han han takker alle som var med på det norske eventyret og skriver at “it was a pretty easy ride for me!”

Clive Nolan var også veldig fornøyd med avslutningsforestillingen på Høytorp, som han rett og slett kaller for “spektakulær”.

The final result at the Hoytorp Fort was truly spectacular… I loved it!

Til slutt bekrefter Nolan at han ønsker å gjenta suksessen. Han refererer da til teksten bakerst i programmet (som også får skryt for design og bilder) der det står “Caamora Norway will return”.

“Vel, det kan du ta som et faktum. Du kan vedde ditt siste pund på at de kommer tilbake – our work is not yet done!, avslutter en entusiastisk Clive Nolan.

Tidligere har han også ymtet frampå i lokalavisen Smaalenene at han vurderer å spille inn den nye rockemusikalen “King’s Ransom” på Høytorp, og Morten L. Clason proklamerte også fra scenekanten på Høytorp lørdag at “vi kommer tilbake i september neste år”.

Så da skal vel ikke Caamora Norway-gjengen ha fritidsproblemer det kommende året heller…

Vi gleder oss!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.