17. april 2024
Nyheter

Ny skive fra Wobbler til høsten

Wobbler gjorde – etter tilbakemeldingene å dømme – en solid konsert fredag under Bergen progfestival. Bandet har jobbet med nytt materiale i lengre tid, og nå røper de på sin Facebook-side at albumet er ferdig mastret og kanskje kommer til høsten.

[dropcap]I[/dropcap]nnspillingene til det nye albumet har pågått i lengre tid, men det er første gang bandet går ut med når utgivelsen skjer.

Noe rundt formulert kanskje, “men senere i år” er godt nok for oss!

Det er seks år siden eminente “Rites of Dawn”, så vi venter spent.

Facebook-siden kan man få en liten sniklytt på det nye materialet fra bilhøytalerne via en video tatt opp på veien hjem over fjellene etter helgens festival i Bergen!

Undertegnede var dessverre ikke til stede på festivalen, men det er vel ikke umulig at noe av det nye materialet ble framført fredag kveld.

Denne høsten ser uansett ut til å bli en meget spennende høst med tanke på plateslipp!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.