5. desember 2023
Nyheter

Magma gir ut Wurdah Ïtah på nytt med ekstraspor

Magma har nå gitt ut albumet Wurdah Ïtah fra 1974 på CD for det som skal være første gang for dette albumet. Nyutgivelsen kan også lokke med ekstramateriale.

[dropcap]I[/dropcap] tillegg til selve albumet inkluderer reutgivelsen også  Wurdah Ïtah Prima Materia – som er den originale demoinnspillingen som opprinnelig ble brukt til lydsporet til filmen Tristan & Iseult.

Wurdah Ïtah ble spilt inn i april 1974 – i en periode hvor bandet var meget aktive på studiofronten – og bare en måned før de gikk inn i studio og spilte inn klassikeren  Kohntarkosz.

Bandet med Christian Vander i spissen, er ute på turne i sommer. Til høsten spiller de i både Stockholm og Malmö, men Norge står ikke på listen over spillesteder.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.