17. april 2024
NyheterVideo

The Tangent slipper smakebit fra nytt album

Last Updated on: 9th juni 2017, 02:13 pm

The Tangent kommer med ny skive 21. juli – “The Slow Rust Of Forgotten Machinery”. Nå har de sluppet en smakebit fra albumet, i form av et spor de har lagt ut på YouTube. Det er åpningssporet “Two Rope Swings” som man nå kan høre på.

[dropcap]H[/dropcap]ovedmannen Andy Tillison forteller at de ønsket å lage en sang som omfavnet bandets episke og kinematografiske stil – men samtidig unngå en låt på rundt 20 minutter – som er den “vanlige” lengden for bandet.

– “Two Rope Swings”  er en slags symfoni i lommeformat. Sju minutter som slår an tonen for albumet – nesten et slags manifest for hva vi er og hvordan vi gjør det, sier Tillison til TeamRock.

The Tangent starter en liten mini-turne på sensommeren med noen få datoer satt i Europa før de drar til USA. Med seg har de Karmakanic.

De er også på plakaten for Summer’s End-festivalen i september.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.