3. desember 2023
Nyheter

Tredje digitale slipp fra Styx

Last Updated on: 10th juni 2017, 12:19 am

Etter ryktene å dømme kommer Styx med et album i god, gammel stil når “The Mission” kommer ut om knapp en uke. I dag har de sluppet sin tredje digitale singel fra konseptalbumet om den første bemannede reisen til Mars i 2033. Singelen heter “Hundred Million Miles From Home”.

[dropcap]L[/dropcap]åta er en ganske så fengende sak med klassisk Styx-koring, og gir sammen med de to tidligere singlene “Gone, Gone, Gone” og “Radio Silence” et visst inntrykk av albumet, som jeg personlig synes virker spennende.

Ifølge rapportene skal det være andre spor på albumet som er mer progressive og tyngre enn de smakebitene som foreløpig er sluppet – de har vel nesten en slags AOR-feeling over seg.

Dagens singelslipp er, såvidt vi har fått med oss, kun tilgjengelig på Spotify (og sannsynligvis en del andre strømmetjenester som jeg ikke har), men ikke på YouTube så langt.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.