28. november 2023
KonsertNyheter

Mastodon legger til sju nye spillesteder – men fortsatt ikke Norge

Amerikanske Mastodon har lagt til sju nye spillesteder på sin «Emperor Of Sand»-turne, alle i desember og alle i Storbritannia. Norge står fortsatt ikke på kartet i år.

157546_53J_001

[dropcap]B[/dropcap]åde Sverige og Finland får festivalbesøk av bandet nå i sommer (Norrköping 30. juni og Helsinki 2. juli), men elelrs er det det øvrige Europa og USA som gjelder for Mastodon i år.

De sju nye spillestedene er altså alle i Storbritannia, blant annet i Cardiff 2.12, Manchester 9.12 og London 10.12. Sistnevnte kunne kanskje være aktuelle for nordmenn på juleshopping, særlig når IQs tradisjonelle julekonsert finner sted bare to dager senere, den 12.12.

«Emperor of Sand» ble utgitt i mars i år og fikk gode kritikker. Albumet viser bandet fra en litt mørkere side enn de foregående skivene.

Mastodon spilte på Øyafestivalen i fjor.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.