28. november 2023
Nyheter

To nye ELP-skiver remastret og klare i sommer

Etter at BMG kjøpte opp back-katalogen til Emerson, Lake & Palmer for to år siden, har det kommet en jevn strøm med nyutgivelser og remastrede utgaver. Nå har turen kommet til de to siste skivene fra ELP, Black Moon og In The Hot Seat.

[dropcap]U[/dropcap]tgivelsesdatoen til disse albumene er satt til 28. juli, skriver TeamRock.   

Førstnevnte skive kom ut i 1992, og den siste i 1994.

Begge albumene har blitt remastret og kommer i både CD, 140 grams vinyl (ikke 180, altså!) og som digitale filer.

CDene vil ha ekstramateriale som både livekutt og redigerte/alternative versjoner av flere låter.

På «Black Moon»-albumet er ekstrasporene redigerte utgaver av Black Moon, Affairs Of The Heart, Paper Blood og Prokofiev’s Romeo And Juliet.  Det er også funnet plass til albumet «Live At The Royal Albert Hall», som først ble utgitt i 1992.

«In The Hot Seat» inneholder  liveinnspillinger fra dobbeltalbumet «Then & Now» som opprinnelig kom ut i 1998, og inkluderer «Tiger In The Spotlight», «Hoedown» samt Keith Emerson’s solo pianohit «Honky Tonk Train Blues».

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.