9. desember 2023
Nyheter

Alwanzatars debutskive kommer i august

Last Updated on: 13th juni 2017, 05:03 pm

Alwanzatar har vært et prosjekt som har eksistert siden 2011, og er et enmannsband med Krizla fra Tusmørke. Nå kommer han ut med sin solodebut på Apollon Prog i august.

[dropcap]F[/dropcap]ra før av har Alwanzatar bak seg endel digitale utgivelserm, samt kassetter. Men nå blir det en skikkelig fullengder på både CD og LP.

Alwanzatar opptrådte sist på Blå under Musikkfest Oslo, og skal sammen med Jordsjø opptre på Deichmanske Bibliotek på Schous plass i Oslo 24. juni før Karlsøyafestivalen i juli.

Krizla spiller fløyte, theremin og en haug med gamle synther, og skriver selv at Alwanzatar maner fram uvirkelige landskaper, episke stjerneskip i kamp, og romvesener på diskotek i glemte templer. Musikken er inspirert av dub, krautrock og acid house.

Slippdato er satt til 18. august, men CDen kan kjøpes direkte fra Alwanzatar under konsertene. Albumet har fått tittelen “Heliotropiske reiser”.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.