17. april 2024
Nyheter

Norsk miks på Tim Bowness’ nye album

Tim Bowness, kanskje mest kjent i Norge for sitt samarbeid med Steven Wilson i No-Man, er klar med et nytt album “It Could Be Home”. Albumet er mikset av ikke helt ukjente Jakob Holm-Lupo.

[dropcap]B[/dropcap]owness er ikke ukjent med å samarbeide med Holm-Lupo fra før, og har bidratt på innspillinger både med White Willow og The Opium Cartel.

Hans “nye” album er egentlig 30 år gammelt, ettersom det ble spilt inn på 80-tallet av hans daværende band Plenty. Opptakene er deretter blitt liggende før de ble tatt fram igjen, noen av arrangementene blitt oppdaterte og noen av tekstene finpusset, opplyser Bowness. Stilen beskrives som “art pop”.

Nå er prosessen med å få gitt ut det 45 minutter lange albumet i gang. Senest i februar i år kom Bowness med albumet “Lost In The Ghost Light”, som ble utgitt på InsideOut, men det er altså ikke avgjort hvilken label som skal utgi det nye albumet.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.