17. april 2024
Nyheter

Tre blad Prudence ute med ny plate

Last Updated on: 22nd juni 2017, 12:59 pm

Tre av medlemmene i legendariske Prudence gir ut en singel i neste uke. Det er første gang på 43 år at de tre møtes i studio. Vi får håpe det går minst 43 år til neste gang.

[dropcap]S[/dropcap]tudiomøtet med Kaare «Pucken» Skevik jr, Kjell Ove «Nille» Riseth og Johan Tangen (som  opprinnelig trakterte henholdsvis trommer, bass og mandolin i Prudence) har endt i innspillingen av låta “You Make Me Feel Alright” – som ifølge presseskrivet handler om å ta seg en røyk.

Vokalen trakteres av trommis Skevik jr., og det er etter sigende første gang han tar mikrofonen fatt. Den raspende røsten kunne ha fungert bra, men det gjør den ikke. Og melodien? Tja…

Heldigvis har de tre ikke brukt bandnavnet Prudence – noe som ville vært å besudle ryktet til bandet som definerte trønderrocken (på en positiv måte!) og også hadde noen progressive tendenser i begynnelsen. Trioen har valgt å kalle seg for Puckverket og fått noen ekstra folk med seg på laget.

Jeg velger å ikke skrive noe mer om låta, jeg klarte ikke å høre den helt ut. Og dermed gir jeg heller ingen karakter. Imponert ble jeg ikke.

Mitt råd til progfolket: Styr unna.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.