3. desember 2023
NyheterVideo

Eloy med en mini-smakebit fra sitt kommende album

Last Updated on: 28th juni 2017, 08:18 pm

Eloys nye album kommer i slutten av august, og nå har grunnlegger Frank Bornemann sluppet en liten videosnutt som tar oss med inn i studio og lar oss høre på et lite kutt fra det kommende albumet.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet har fått tittelen «The Vision, The Sword And The Pyre» og er det første fra Eloy siden «Visionary» kom ut i 2009. Det kommer attpåtil i to deler, hvorav den første 25. august.

Konseptalbumet handler om selveste Jeanne d’Arc.

På plata får Bornemann selskap av  bassist Klaus-Peter Matziol og keyboardistene Hannes Folberth og Michael Gerlach. Ingen av disse er originalmedlemmer, men har lang fartstid i bandet. Matziol og Folberth fra 1976 og Gerlach fra 1988. Helt nytt medlem er trommis Kristof Hinz.

Tysk-canadiske Alice Merton synger hovedvokalen (som Jeanne d’Arc).

Se videoen under:

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.