5. desember 2023
Nyheter

Ingen nordmenn nominert til Prog Awards

Det engelske magasinet Prog er tilbake med sin årlige kåring “The Progressive Music Awards” der leserne av magasinet kan stemme på sine favoritter. Dessverre er det ikke listet opp noen norske utgivelser blant dem man kan stemme på.

[dropcap]E[/dropcap]thvert magasin og radioprogram med respekt for seg selv har selvsagt sin årlige kåring av årets plater, så også Prognytt, men vi venter til slutten av året – selv om vi allerede har noen hete kandidater…

Selv ble vi litt overrasket over at White Willow ikke er med på noen av listene til “The Progressive Music Awards” – både albumet og albumcoveret hadde fortjent det.

Men etter å ha lett med lys og lykte kan vi i det minste finne noen små norske linker – under kategorien “Limelight Award” – som er for debutanter – så er bandet Ghost Community nominert. Og dette bandet, som blant annet består av medlemmer fra Also Eden og The Reasoning, spilte jo på låven på Holm gård under fjorårets We Låve Rock. Og under “UK Band/Artist Of The Year” finner vi også noen kjente som nylig gjestet Norge.

Men ingen nominerte norske band eller artister altså!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.