2. desember 2023
Nyheter

Norwegian putter Freddie Mercury på halevingen

Queen kan vel i sin tidlige utgave sies å ha vært innom progrocken, og i tillegg er det sommer, så vi tillater oss å skrive noen ord om at det noe omdiskuterte flyselskapet Norwegian nå skal putte et bilde av Freddie Mercury på halefinnen.

Freddie Mercury skal nå få fly på ordentlig…

[dropcap]A[/dropcap]nledningen er at Norwegian vil markere at Storbritannia begynner å bli et viktig marked for flyselskapet, som flyr over 5 millioner passasjerer fra Storbritannia hvert år.

Freddie Mercury ville fylt 71 år 5. september, og to av flyene som Norwegian hovedsaklig benytter i Storbritannia vil få ham på halefinnen i løpet av sommeren.

Mercury blir den femte briten som kommer på lufta med Norwegian. Fra før er det fotballspilleren Bobby Moore, forfatteren Roald Dahl, den kvinnelige flypioneren Amy Johnson og luftafrtsentreprenøren  Sir Freddie Laker.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.