9. desember 2023
Nyheter

Magenta gir ut gratis best of-samling

Last Updated on: 6th juli 2017, 12:05 pm

Magenta er et band mange i Norge har fått sansen for, og har etterhvert en pen samling med vellyd bak seg. Tidligere i år ga waliserne ut skiva “We are legend” og nå gir de ut en samling med noen av sine mest populære låter til gratis nedlasting.

[dropcap]P[/dropcap]å samlingen “Essential” har bandet plukket ut ni spor fra tidligere album, samt en single edit av den 26 minutter lange låta “Trojan” fra siste album.

Låtene på samlingen, som kan lastes ned eller streames fra både Bandcamp, iTunes og Spotify, er Trojan (Single edit), Pearl, The Lizard King (Single edit), Demons, Anger, Metamorphosis (Single edit), Red, I’m Alive og Sunshine Saviour.

I 2018 har Magenta annonsert at de kommer til å spille – foreløpig – tre spesialkonserter der de kommer til å spille sangene fra to album i sin helhet, alle låtene fra årets album “We are legend” og alle låtene fra “Seven”, som kom ut i 2004 og fortsatt er et av de mest populære albumene til bandet.

De tre konsertne vil foregå på The Globe i Cardiff 6. april, i Londons The Dome ved Tufnell Park 7.april og på The Robin i Bilston 8.april.

Magenta er også bekreftet til at HRH Prog 6 i Pwllheli i Wales 16-19. november i år.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.