6. desember 2023
Nyheter

Nå er vinylutgaven til “Kore Wa!” kommet

Last Updated on: 11th juli 2017, 02:14 pm

I juni slapp Suburban Savages albumet “Kore Wa!”, til gode kritikker både her i Prognytt og andre steder. Dessverre var imidlertid produksjonen av vinylutgaven forsinket, men nå er endelig også LP-platen kommet fra presseriet!

[dropcap]B[/dropcap]egivenheten er hyppig delt på sosiale medier de siste dagene, men en herlig video av trommis og grunnlegger av bandet, Trond Gjellum, som åpner den første pakken med med 140 grams vinyl! Og for de som ikke kjenner mannen eller har møtt ham,. så kan vi opplyse om at entusiasmen hans ikke nødvendigvis er noe spill for galleriet! 🙂

Så nå er det bare å la hundrelappene flagre og bestille LP-platen fra Bandcamp eller andre passende vinylpushere, som for eksempel Big Dipper  – som vi regner med kjenner sin besøkelsestid.

Les gjerne vårt intervju med Trond Gjellum, og få med deg anmeldelsen vår av plata. Videoen følger under! Forøvrig morsomt å se Prognytts anmeldelse sitert i videoen…

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.