5. desember 2023
NyheterVideo

Threshold klar med sitt ellevte studioalbum

I september kommer Threshold med dobbeltalbumet “Legends Of The Shires”. Som en smakebit har bandet, nå med eks-medlem Glynn Morgan tilbake bak mikrofonen, sluppet en ti minutetr lang video av sporet “Lost In Translation”. 

[dropcap]G[/dropcap]lynn Morgan var med på bandets andre album, “Psychedelicatessen” i 1994, samt på livealbumet “Livedelica” utgitt året etter.

I 1994 erstattet han Damian Wilson, og det samme skjedde tidligere i år.

Selve albumet “Legends Of The Shires” gis ut på Nuclear Blast 8. september. Albumet blir det første dobbeltalbumet som Threshold gir ut.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.