Prognytt

Alt klart for Proggens Grøde

Per-Helge Berg 20. juli 2017 Nyheter

Den har stått på konsertoversikten vår en stund, men nå har endelig festivalen fått et navn og ikke minst en plakat! Mini-festivalen Proggens Grøde er klar til lansering! Og en kveld med Tusmørke og Wobbler øverst på plakaten kan jo ikke ende med noe annet enn suksess!

Festivalen kan i tillegg skilte med Jordsjø og Alwanzatar samt DJ Sissyfus.

Det hele finner sted på Kulturkirken Jacob i Oslo fredag 29. september. En veldig interessant blanding av band som borger for en meget spennende kveld. Og en plakat som passer perfekt til arrangementet!

Det er ikke lagt ut noen detaljer om billettsalg ennå, link vil bli oppdatert i konsertoversikten hvis det blir forhåndssalg.

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.