Prognytt

Nytt album fra Subterranean Masquerade

Per-Helge Berg 25. juli 2017 Nyheter

Subterranean Masquerade er en meget spesiell blanding av en lang rekke stilarter, hovedsaklig innen symfonisk progrock og progmetal, med innslag både fra orientalskklingende folkemusikk og doom og med vokal som både består av growl og «vanlig» sang. 

Den siste delen har siden 2014 blitt gestaltet av nordmannen Kjetil Nordhus – for proggere kjent fra Green Carnation – og nå er bandet/prosjektet snart klar med sin tredje fullengder, som har fått tittelen «Vagabond», skriver heavymetal.no.

Utgivelsesdatoen er satt til 1. september og albumet kommer både digitalt, på CD og vinyl. Det israelsk/norske bandet kommer med skiva på den svenske labelen ViciSolum Productions .

Bandet har sluppet en såkalt tekstvideo med en av låtene fra albumet, «Nomad».

 

 

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.