28. november 2023
Nyheter

Steven Wilson remikser igjen – denne gang Gentle Giant

Last Updated on: 1st august 2017, 04:30 am

I september kommer en ny samling med Gentle Giant – «Three Piece Suite». Det er Steven Wilson som har vært på ferde igjen med sine remikser.

[dropcap]D[/dropcap]et er utvalgte låter fra de tre første albumene til Gentle Giant – Gentle Giant (1970), Acquiring The Taste (1971) og Three Friends (1972) som nå har gjennomgått en Wilson-behandling.

Som krydder for fansen er det også inkludert et spor som aldri er blitt offisielt utgitt før, nemlig låta «Freedom’s Child» som stammer fra innspillinger gjort med produsenten Tony Visconti, som var involvert i de to første skivene til bandet.

Utgivelsesdato er satt til 29. september og samlingen kommer ut som både en vanlig digipak-CD, som en dobbel digipak-CD med en Blue-Ray+ CD med animasjoner, som en dobbel 180 grams utbrett-LP og som digital nedlasting.

I heftet som følger med har flere av medlemmene i bandet kommet med sine betraktninger rundt innspillingene.

De låtene som er med på samlingen er Giant, Nothing At All, Why Not, Pantagruel’s Nativity. The House, The Street, The Room, Schooldays, Peel The Paint, Mr. Class And Quality, Three Friends og
Freedom’s Child.

I forbindelse med utgivelsen er det også laget en animasjonsvideo av Peel The Paint.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.