2. desember 2023
FestivalNyheter

Franck Carducci til We Låve Rock 2018

We Låve Rock har sluppet det andre navnet på lista over de som skal spille på neste års utgave av progfestivalen på Holm gård i Hurum. Og det er et veldig spennende navn, nemlig franskmannen Franck Carducci.

Såvidt vi vet er det i så fall første gang franskmannen med det italienskklingende navnet gjester våre nordlige breddegrader.

Et kanskje ubeskrevet blad for mange, men Carducci og bandet hans har etterhvert fått mange fans for sin kanskje ikke direkte nyskapende, men absolutt velklingende, melodiøse og svært fengende klassiske versjon av progressiv rock.

Carducci07Bandet er et fyrverkeri på scenen sier de som har hørt dem live – selv har jeg bare sett dem på en live-DVD – men det var til gjengjeld en ytterst fengende DVD!

En hel gjeng fra Hurum Progrock Society var da også nylig på velkjente Night of the Prog i Loreley, og hørte nettop Franck Carducci live der. Og dermed regner vi vel med at samtalene og avtalene ble sluttført der? 🙂

Nok en svært spennende booking til festivalen, som toppes av engelske Arena. Flere band vil fortløpende bli presentert.

Festivalen fiinner sted 19. mai neste år.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.