9. desember 2023
Nyheter

Caamora Norway inviterer til julekonsert

Last Updated on: 15th august 2017, 11:58 am

Som nevnt i Prognytt allerede i mai, så ønsket Caamora Norway – som sto bak oppførelsen av Clive Nolans rockemusikal “Alchemy” samma måned – å komme tilbake med et arrangement i desember. Som sagt, så gjort.

20840611_1377749585673776_7848171777743986055_nNå inviterer nemlig Caamora Norway til julekonsert i det julemåneden settes i gang. Nærmere bestemt 1. desember på Sætre og 2. desember på Mysen.

På programmet står en miks av både sanger fra Clive Nolans musikaler, men også rock og julesanger. Clive Nolan selv tar turen over til Norge igjen og får med seg flere av de dyktige solistene fra “Alchemy”-oppsetningen i mai, som blant annet Harriet Muller-Tyl, Christine Ekeberg og Hans Andreas Brandal.

Med seg får de også kor (sannsynligvis de samme som i mai?) og deler av The Windmill som backing – i alle fall er både Arnfinn Isaksen (bass), Stig Andre Clason (Akustisk gitar) og Morten Clason (fløyte), nevnt blant musikerne som deltar.

Forestillingen vil vare i to timer og det blir selvsagt servert julegløgg og pepperkaker i pausen!

Så glem Bettan, Sissel og diverse kjente og ukjente talentkonkurransevinnere – skal du på julekonsert i år må det bli med Clive Nolan & Co!

Billetter kan bestilles fra Caamora Norway allerede nå, og husk at det er begrenset med plass!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.