5. desember 2023
FestivalNyheter

When Mary bekreftet til We Låve Rock 2018

Last Updated on: 25th august 2017, 02:35 am

Sent torsdag kveld slapp arrangørene av We Låve Rock det tredje artistnavnet til festivalen i Holmsbu i mai neste år. Og det blir da også tredje gang at bandet When Mary skal spille på låven.

[dropcap]W[/dropcap]hen Mary består av Trude Eidtang, som vel av de fleste er mest kjent som tidligere vokalist i White Willow, men som har bygd opp When Mary til et kritikerrost og spennende liveband. Bandet kommer i oktober ut med nytt album og holder slippfest i Asker.

Foruten Trude Eidtang består bandet av Christian Paulsen på gitar og synth og Vidar Uthaug på keyboards. Musikalsk sett beveger de seg nok i progens yttergrenser med sin blanding av elektronisk musikk og symfonisk rock nær beslektet med artister som Laurie Anderson, Björk og Kathe Bush for å nevne noen av inspirasjonskildene de selv lister opp.

For de som ikke har opplevd dem live ennå er det duket for en intens konsertopplevelse.

Det nye albumet har fått tittelen “Tainted”, kommer ut 14. oktober og er laget rundt Goethes “Faust”.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.