9. desember 2023
KonsertNyheter

Nærmer seg utsolgt for Saga

Last Updated on: 1st september 2017, 01:59 pm

Canadiske Saga gjester i november Norge for sannsynligvis siste gang. Bandet har nå tenkt å gi seg, og gjennomfører derfor en større, siste turne. Til Norge kommer de 26. november, som vanlig til Rockefeller. Og nå meldes det om at avskjedskonserten er i ferd med å bli utsolgt.

[dropcap]T[/dropcap]il Rockefeller tar de kanadiske legendene med seg både et unplugged-sett og et typisk best-of-repertoar i turneen ” 40th Anniversary
The Final Chapter Tour 2017″.

Avskjedsturneen faller også sammen med at det denne høsten er 30 år siden Saga spilte i Drammenshallen i forbindelse med oppfølgeralbumet til suksessen “Heads and Tales” – albumet “Behaviour”.

SAGA ble dannet i 1977, med Genesis, Yes og Rush som forbilder. Kanadierne har til nå solgt åtte millioner plater, og har hatt hits med låter som «Wind Him Up», «On the Loose», «Humble Stance», «Don’t Be Late» og «The Flyer». Bare for å nevne noen.

Med unntak av trommeslageren er det originalbesetningen som kommer til Rockefeller, så nå er det bare å snu seg rundt og kjøpe seg billetter før det blir utsolgt!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.