Prognytt

Close To The Rain med juleutgave

Per-Helge Berg 13. september 2017 Festival, Nyheter

16. desember blir det en liten musikalsk julegaveutpakking på Garage i Bergen. Da spiller Wobbler og HImmellegeme og kanskje flere band i det som arrangørene har valgt å kalle Close To The Rain – Christmas Edition.

Julekonserten blir nærmest en minifestival ettersom arrangørene ikke utelukker at det kommer både ett og to band til på lista.

Det blir på mange måter et slags release-party for Wobblers nye album  «From Silence To Somewhere» som kommer i slutten av oktober, hvis da ikke Wobbler sørger for en konsert et annet sted i mellomtiden…

Også Himmellegeme har anledning til å feire ettersom deres debutalbum også kommer ut i begynnelsen av oktober.

Billetter til juleproggen er allerede i salg her!

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.