9. desember 2023
Nyheter

Gluttons andre album kommer i november

Last Updated on: 13th september 2017, 02:56 pm

Oslo-kvartetten Gluttons andre album “Outliers” har nå fått satt en utgivelsedato. Albumet, deres første på Apollon-labelen, kommer ut 17. november.

[dropcap]B[/dropcap]andet, som består av Ola Mile Bruland (bass), Eirik Ørevik Aadland (gitar, vokal, trompet), Jonas Eide Hollund (tromemr) og Åsmund R. Sæbøe (keyboards, vokal), er snart aktuelle med oppfølgeren til debutplata “Parts Of Animals” kom ut i fjor (fysisk, opprinnelig utgitt i 2013 såvidt vi vet), og oppfølgeren er altså klar i god tid før progjulegavene skal handles inn i år.

Kontrakten med Apollon ble skrevet under allerede i april i år, knappe året etter deres første utgivelse, og bandet spiller det undertegnede vil beskrive som en slags alternativ rock med betydelig innslag av typiske progressive elementer. Selv betegner de musikkstilen sin som post-prog.

Glutton var, så langt vi vet, sist sett live på Uhørt i Oslo i juni sammen med Suburban Savages.

Den lille forhåndslytten vi foreløpig har rukket røper høy kvalitet og mye spennende musikk på den nye skiva. Anmeldelse kommer senere i høst.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.