9. desember 2023
Nyheter

“Alchemy”-stjerne med platedebut

Last Updated on: 14th september 2017, 01:23 pm

Kanskje noe på siden av det som Prognytt skal skrive om, men innsatsen til Elisabeth Syrdahl Ellingsen i Clive Nolans rockemusikal “Alchemy” tidligere i år, står fortsatt som en av undertegnedes største musikalske opplevelser i år. Noe overraskende, men fakta. Og flere andre proggere koste seg også med “Alchemy”, så derfor er det helt på sin plass å nevne at hun nå jobber med sin debutplate.

[dropcap]D[/dropcap]essverre dreier det seg ikke om prog – men det var vel heller ikke ventet. Hun har tross alt musikalutdannelse og det er derfor nettopp en musikalplate hun ønsker å utgi.

Dette gjøres via crowdfunding på det norske nettstedet bidra.no. Progalibiet ivaretas imidlertid ved at hun på sin bidragside skriver at platen vil inneholde “,,,en rekke sanger fra musikal-sjangeren. Det vil være 12 låter på albumet og vil være en god blanding av moderne musikaler, men også noen klassikere. Noen av låtene som er med på albumet er: «On My Own»fra Les Miserables, «Anything Goes»fra Anything Goes, «Maybe This time» fra Cabaret og «Shadows» fra She for å nevne noen…”

Ifølge opplysningene på bidra.no er CD-en planlagt utgitt rett over nyttår.

Jeg har gitt min skjerv, har du? Hvis ikke, gjør det her og bidra til at dette talentet kan bli mer kjent!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.